Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσeτε μαζί μας στο 2221081868 ΔΕΥ-ΠΑΡ 8:00 - 16:00 & ΣΑΒ 8:00 - 14:00 ή στο info@karcher-center-balomenos.gr

**VC 6 CORDLESS OURFAMILY**

Κωδικός προϊόντος : 11986700

Κανονική Τιμή: 329,99 €

Special Price 279,99 €

Διαθέσιμο , Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

Γρήγορη Επισκόπηση

Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.
Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: Με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, το σκούπισμα γίνεται πραγματική χαρά. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν άδειασμα του δοχείου σκόνης με 1 κλικ, λειτουργία boost, εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ενεργό ακροφύσιο δαπέδου, τα οποία κάνουν τη σκόνη πιο ορατή και εγγυώνται αξιόπιστη απορρόφηση των ρύπων. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την αθόρυβη ένταση λειτουργίας και την ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης της μπαταρίας, η οποία εμφανίζει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα. Υπάρχει επίσης η βολική λειτουργία κλειδώματος λειτουργίας, με την οποία δεν χρειάζεται να κρατάς συνεχώς πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Χάρη στον επιτοίχιο βραχίονα με ενσωματωμένη λειτουργία φόρτισης, η αποθήκευση και η φόρτιση της ηλεκτρικής σκούπας δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ο ισχυρός κινητήρας BLDC (250 W) σε συνδυασμό με την τάση της μπαταρίας 25,2 V μειώνουν τη σκληρή δουλειά του σκουπίσματος.

Μεγάλος χρόνος λειτουργίας για τον καθαρισμό μεγαλύτερων νοικοκυριών. Προαιρετική λειτουργία ενίσχυσης. Στήριγμα τοίχου με δυνατότητα φόρτισης Χρησιμοποιώντας το στήριγμα τοίχου, η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί γρήγορα και εύκολα. Βολική φόρτιση απλά κρεμώντας την ηλεκτρική σκούπα. Διαισθητική προβολή σχολίων και φόρτισης Σχόλια και μηνύματα σφάλματος μέσω ευανάγνωστης οθόνης LED. Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας. Ευκολία στη χρήση Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ανάλογα με την εργασία καθαρισμού. Προαιρετική λειτουργία ενίσχυσης. Περιλαμβάνει Power Lock για ευκολία στη λειτουργία.

Τεχνικά στοιχεία
Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) (mm) 235 x 266 x 1130
Χωρητικότητα κάδου (l) (ml) 800
Στάθμη ηχητικής ισχύος (dB(A)) < 78
Τεχνολογία μπαταρίας Μπαταρία λιθίου
Χρόνος φόρτισης φορτιστή (min) 50
Βάρος με συσκευασία (kg) 5,2
Δείτε και αυτά
προσφορά
VC 4 CORDLESS MYHOME**

Κανονική Τιμή: 219,99 €

Special Price 190,00 €

13 %

8